fbpx

New to BeeBudz®? Register now & enjoy 10% OFF your first purchase!

Madu Asli Untuk Menguatkan Sistem Imunisasi Badan

Pastikan Stok Madu Asli BeeBudz Ada Di Rumah Anda!

Pastikan Stok Madu Asli BeeBudz Ada Di Rumah Anda!

Madu asli adalah makanan tambahan yang perlu ada di setiap rumah terutamanya di bulan puasa ini. Kita mudah terdedah kepada bahaya penyakit berjangkit. Oleh itu, pastikan anda dan keluarga sentiasa mengamalkan pengambilan madu setiap pagi sewaktu bersahur bagi membantu meningkatkan sistem imun badan di samping mendapat khasiat dari mineral dan vitamin yang terkandung di dalam madu. Badan sihat dan bertenaga sepanjang berpuasa.

Madu Asli BeeBudz® adalah madu yang diyakini asli dan mempunyai persijilan HALAL dari pihak JAKIM. Telah mendapat anugerah Natural Health & 健康时尚 Good Health READERS CHOICE AWARDS 2020 & 2021. Madu Asli BeeBudz terbaik diamalkan pada waktu bersahur bersama kurma. Kombinasi yang terbaik untuk anda sekeluarga bagi membekalkan tenaga sepanjang berpuasa.

Madu Asli BeeBudz® with Berries adalah adunan madu asli dengan ekstrak buah berries. Bagus untuk sistem penghadaman dan rasanya yang sedap dan digemari oleh kanak kanak. Pengambilan madu ketika bersahur boleh penuhi keperluan tenaga anak anda. Tugas ibu semakin mudah dengan madu BeeBudz. Amalkan pemakanan sunah untuk anak anda sejak dari rumah lagi.

Madu Asli BeeBudz® with Lemon pula mengandungi madu asli dengan ekstrak buah lemon yang sangat melegakan tekak dari batuk yang berpanjangan. Rasanya sangat menyegarkan dan sesuai untuk dijadikan minuman suam atau sejuk dangan teh. Lengkapi sahur anda dengan madu Beebudz untuk melancarkan pergerakan usus dan mengatasi masalah sembelit ketika berpuasa.

Dijamin 100% Asli

Diuji secara makmal melalui RapidRAW Honey Analysis oleh Malaysia GENOME Institute

Disahkan Halal Oleh JAKIM

Reference No:
JAKIM.700-2/3/1 102-03/2-21

Pemenang Anugerah Pengguna

Pemenang the Natural Health
& 健康时尚 Good Health Readers
Choice Awards 2020

Khasiat Madu Asli

Pelbagai khasiat yang diperolehi dengan mengamalkan sekurang-kurangnya satu sudu madu setiap hari.

Membantu dalam mengurangkan berat badan

Mengandungi nutrien

Menguatkan sistem imun

Membekalkan tenaga

Baik untuk jantung

Menyembukan luka, luka terbakar, dan masalah kulit

Menyuburkan kulit dan muka

Membantu merawat batuk dan selesema

Sumber vitamin dan mineral

Sebagai agen anti radang

Mencegah kanser

Antimikrob semulajadi

Sumber antioksidan semulajadi

Membantu masalah sembelit

Mencegah dan mengurangkan risiko penyakit jantung

Mengawal kadar gula dalam darah

Sumber vitamin dan mineral

Pengganti gula

Meningkatkan jumlah sel darah merah

Madu sebagai prebiotik

Pelembab kulit

Madu Asli BeeBudz®

TESTIMONI PELANGGAN SEBENAR

Lepas selalu makan BeeBudz sy dah tak mudah demam mcm dulu, alhamdulillah. Siapa yg nak khasiat madu asli bolehlah try BeeBudz ni, highly recommended!

Adzlan Syazni

June 23, 2020

Memang terbaik! Bagus bila tengah batuk or sakit tekak, campur dengan air.

Nik Erman Nik Roseli

September 6, 2017

First time makan madu dgn extract lemon dan blueberry. Anak2 yang tak suka madu pun dah mula suka. Thanks BeeBudz!

Ireani Yaacob

March 6, 2019

Alhamdullilah …pekat dan sangat sedap . Rugi sape belum cuba ..insha allah akan oder lg..

Noorasmah Mohd Razalli

August 29, 2017

Beebudz memang terbaik!!!.. Rasanya enak. Yang penting berkhasiat untuk setiap lapisan usia.

Saiyid Jalaluddin

August 7, 2017

Sedap gila! Lemon honey is my favorite! SEHARI xmakan rasa x lgkp!

Encik Mimpi

August 24, 2017

100% original! And taste really good too!

Nur Ain Shafiqah

March 6, 2019

Awesome product! I love the taste, so natural!

Tom Lim

May 9, 2021

2 days back I had cough and my throat started to feel sore. I took 2 sticks of honey lemon. Next day felt relief. But by evening i could feel the sore throat coming back. So, i took another 1 stick. Today, Alhamdulillah no sore throat & no cough anymore.

Syed Dzain

January 28, 2021

KELEBIHAN MADU ASLI BEEBUDZ®

Dijamin 100% Madu Asli

Diuji secara makmal melalui RapidRAW Honey Analysis oleh Malaysia GENOME Institute

Disahkan Halal oleh JAKIM

Reference No:
JAKIM.700-2/3/1 102-03/2-21

Pemenang Anugerah Pengguna

Pemenang the Natural Health & 健康时尚 Good Health Readers Choice Awards 2020

DAPATKAN SEKARANG
HANYA DENGAN 3 LANGKAH MUDAH

Pilih pakej combo dibawah

Isikan maklumat anda

Pilih cara pembayaran

Siap! Anda cuma tunggu pesanan anda sampai ke rumah atau pejabat anda.

PILIH PAKEJ COMBO
DAN ORDER SEKARANG!

Combo

Pure Honey with Berries

RM140 RM135

1 x BeeBudz Honey with Berries 350g
1 x BeeBudz Honey with Berries in canister (50 stick)

Combo

Pure Honey with Lemon

RM140 RM135

1 x BeeBudz Honey with Lemon 350g
1 x BeeBudz Honey with Lemon in canister (50 stick)

Combo

Pure Honey

RM115 RM110
1 x BeeBudz Pure Honey 350g
1 x BeeBudz Pure Honey in canister (50 stick)
BeeBudz®
0
    YOUR CART
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon